top of page

Škola plivanja Košutnjak - ProSwim


Košutnjak je jedan od naših najlepših izletišta i odmarališta u Beogradu. Šuma je bogata drvećem listopada i četinara,a ujedno je opremnjena je brojnim sportskim igralištima . Izletište i šuma Košutnjak prostire se na površini od 330 hektara i nadmoreskoj visini od 250 metara. Sam naziv Košutnjak smatra se da je nastalo zbog košuta kojih je nekada bilo. Šuma je sve do 1903 bila zatvoreno dvorsko lovište ,a potom i gradsko odmaralište.


Košutnjak je jedinstveni centar u regionu koji integriše sport i medicinu sporta ( zavod za sport i medicinu sporta republike Srbije ). Ono što nudi centar jusu razne usluge sportistima,rekreativcima i građanstvu u sportu centra.




Zavod nudi brojne školice u okviru raznih vrsta sportova ( škola plivanja, škola vaterpola, škola odbojke, škola košarke, škola atletike, škola fudbala..).

U okviru ovog kompleksa nalazi se i naša škola plivanja ProSwim. Škola plivanja ProSwim nudi svoje usluge i na ovoj lokaciji na bazenu sa vrhunskim uslovima kako za mališane, tako i za odrasle.


Škola plivanja Proswim na bazenu Košutnjak nudi programe :

- obuke neplivača

- škola plivanja

- rekreativno plivanje

- individualne časove plivanja


Plivanje je definitivno jedan od najboljih sportova za rast i razvoj deteta, kao i sticanje individualnih ali i timskih navika.

Bazen Košutnjak je najbolji izbor jer pored skole plivanja pruža i brojne druge aktivnostri.

70 views

Recent Posts

See All
bottom of page